Velkommen til bilferiens skønne univers

Her på siden kan du læse om populære feriemål for bilferien, lade dig inspirere til underholdning på de lange ruter ad de europæiske motorveje og læse om, hvorfor bilferie er så populært. Og populært er det at rejse på ferie med bilen – mere end to mio. danskere vælger hvert år at bruge bilen som transport frem til deres rejsemål, og det er der flere grunde til.

For det første har man sin frihed – man kan rejse, hvor man vil, og skulle man ændre mening på vejen, er det bare om at dreje fra og prøve en ny rute. Og for det andet er man fleksibel, når man er fremme – udflugter bliver nemme, og man er kendt med sin bil, så man er tryg ved at køre.

Populære rejsemål

Vi har valgt nogle populære rejsemål for jer – især for jer med børn, som måske gerne vil besøge Pippis hjemby i Sverige, eller tage på vandretur i Harzen. Det er blot et lille udpluk af de fantastiske muligheder, som en bilferie giver. Udforsk siden her og bliv inspireret til jeres egen bilferie, og planlæg en tur med max gas på opleveren for hele familien!