Tag på forlystelsesturne

[ivcs]
Type: article
Parent page: Spil og leg
[/ivcs]

Vil I blive i Danmark i denne sommer, så kan det være rigtig sjovt at vælge 2-3 af de mange forlystelsesparker, og så tage på turne. Start bilen, lej en hytte på en campingplads eller et værelse på et hotel og nyd så køreturen til den første park. Danmark byder på mange muligheder for sjove aktiviteter af den slags.

En af de mest kendte forlystelsesparker er Legoland, som ligger i tilknytning til de store Lego legetøjsfabrikker i Billund. Der er også Legolande i andre lande, men parken i Billund er den første, der blev startet, og er et af de mest besøgte turistmål i Danmark. Mellem 1,5 mio. og 2 mio. besøger hvert år Legoland i Billund.

Bo lige ved parken

Vil I bo tæt ved Legoland, er der bygget flere hoteller i tilknytning til parken. For eksempel Legoland Castle Hotel, hvor børnene vil blive begejstrede over at kunne overnatte i prinsessens gemakker eller se på stjerner i troldmandens observatorium.

Hvert år beundrer gæsterne de mange klassiske opførelser af kendte bygninger og byer i Legoland, men der præsenteres også nyheder hvert år. I 2019 er det for eksempel Battle of the Brick, som er et flot riddershow.

Andre muligheder

Er I mere til andre former for forlystelser, er der i Jylland også Fårup Sommerland og Djurs Sommerland samt flere andre forlystelsesparker. Hvad med et besøg i det klassiske Tivoli Friheden i Århus? Så er der også muligheder for at underholde jer med byens mange andre tilbud.

Er i I København, er et besøg i Tivoli naturligvis ikke til at komme udenom. Landets mest populære attraktion og kendt verden rundt! København er stadig til at komme rundt i som bilturist, selv om storbyen har tæt trafik og nogle gange kan være dyr at parkere i. Og har I ikke mod på at køre i byen, kan I prøve Bon-Bon Land ved Holme Olstrup i Sydsjælland, hvor alle med hang til uglegylp og hundeprutter kan fornøje sig.