Sådan kan du tjene penge imens du er på ferie

Selvom der ikke er de store muligheder for at rejse lige nu, så kan man jo sagtens drømme om at rejse. Er din drøm en rejse i længere tid – måske 6 eller 12 måneder? Så kan du have behov for at tjene penge undervejs. I hvert hvis du ikke har en stor opsparing, som du kan bruge imens du er afsted. Derfor får du her et par tips til, hvordan du kan tjene penge, imens du rejser rundt.

Drømmer du om at være længere tid af gangen på det samme sted imens du rejser?

Hvis du vil bruge længere tid, hvert sted du holder ind og ikke blot køre videre efter et par dage, så kan du søge midlertidige jobs på dine destinationer. Mange barer og restauranter ansætter personer uden erfaring og det kan være en god mulighed for dig. Så hvis du planlæggere en længere rejse rundt omkring i Europa, så kan du undersøge mulighederne for at få lokale jobs de steder, hvor du holder ind.

Udover at det vil give dig en indtjening, så vil det også give dig et godt indblik i den lokale kultur og måske – hvis du er heldig – venner for livet. Rejser du alene kan det også være en rigtig god måde at holde dit sociale liv ved lige og så samtidig få dine nye midlertidige kollegaer til at vise dig alt det fedeste ved lige netop deres by.

Øv dig på online gaming allerede nu og brug det som indtægtskilde imens du er afsted

Er du stærk i kortspil? Så kan det faktisk gå hen og blive en mulig indtægtskilde imens du er afsted. Med iGaming kan du nemlig, hvis du er dygtig gå hen og vinde en hel del penge. Det gode ved pengegevinster er, at du ikke skal betale hverken skat eller moms af pengene. Når du vinder penge, så er hele beløbet dit. Du behøver derfor heller ikke, at vinde så mange penge, som du skal tjene før skat for, at få det hele til at løbe rundt økonomisk.

Til gengæld koster det også penge at spille om penge, og den pris skal indregnes i dit budget. Ligesom du nok bliver nødt til at budgettere med, at du kan risikere at tabe nogle penge også. Dog kan du vælge at satse på spil, som man kan være dygtig til og ikke kun spil, hvor du skal have heldet med dig. Poker handler for eksempel lige så meget om at være god til spillet, som det handler om held.

Influencer

Har du en populær instagram profil eller YouTube kanal? Så kan du undersøge mulighederne for, at tjene penge på din profil. Du kan også målrettet gå efter at gøre din profil eller kanal endnu besøgt i tiden op til din rejse. Som influenser arbejder nemlig også udelukkende online og har kun behov for internet. Det er dermed også et job, som du kan have, uanset hvor du befinder dig henne i verdenen.