Kør selv ferie i Sverige

De smukkeste naturoplevelser får du på en Kør selv ferie i Sverige

Ønsker du en ferie, hvor du selv bestemmer så at sige alt! Så er en kør selv ferie i Sverige det optimale valg. Den eneste faktor du ikke kan styre på en kør selv ferie er vejret, ellers er det dig der har kontrollen.

Sydsverige – kør selv ferie

kør selv ferie Falkenberg Strandbad

Det eksklusive Falkenberg Strandbad ligger ved Skrea Strand og er virkelig et godt hotel for havelskere. Her kan I få nye kræfter gennem hotellets behandlinger og spa-ritualer i den moderne spaafdeling, eller I kan svømme i Klitterbadets enorme saltvandspool og nyde stranden og havet.
 • 2 overnatninger i superiorrom
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
bilferie

DKK 1.189,-

For 3 dage pr. person i dobbeltværelse
kør selv ferie Danmark
kør selv ferie Norge First Hotel Carlshamn

Med udgangspunkt i hyggelige Karlshamn, kan I tage på oplevelser i Blekinge, som også kaldes “Sveriges Have”. Tag en sejltur rundt i skærgården, tag på vandre- eller cykeltur i de smukke løvskove eller tag en slentretur rundt i byen.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu m. kaffe
 • Velkomstkaffe med hjemmebag
 • Gratis internet og parkering
kør selv ferie Sverige

DKK 1.049,-

For 3 dage pr. person i dobbeltværelse
kør selv ferie Tjekkiet
kør selv ferie Tyskland

Centralsverige – kør selv ferie

kør selv ferie Kroatien River C Hotell

River C ligger få minutters gang fra byens centrum med shopping, restauranter, kultur-og natteliv. Med sin enestående beliggenhed på bredden af elven, beliggende i frodige grønne områder og med udsigt til Karlstads gamle stenbro fra 1700-tallet, finder I alt, hvad byen har at byde på inden for få skridt.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis kaffe/the i receptionen
 • Gratis træning i fitnesscenter
 • Gratisinternet
kør selv ferie Frankrig

DKK 869,-

For 3 dage pr. person i dobbeltværelse
kør selv ferie Italien
kør selv ferie Holland Best Western Hotel Karlaplan

Besøg Stockholm med alt det, som den svenske hovedstad har at byde på! Bo næsten helt centralt, i den rolige ende af Östermalm i gåafstand til den smukke Djurgården og Skansen.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • Gratis internet
 • Centralt i Stockholm
kør selv ferie Østrig

DKK 1.149,-

For 3 dage pr. person i dobbeltværelse
bilferie Danmark
bilferie Norge

Nordsverige – kør selv ferie

bilferie Sverige First Hotel Strand

Besøg det smukke Sundsvall, ”Nordsveriges hovedstad”, som byder på aktiviteter for hele familien året rundt. Bo på det elegante 4-stjernede First Hotel Strand, som er centralt beliggende og tæt på banegården.

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Kaffe efter maden
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • Gratis Internet
bilferie Tjekkiet

DKK 1.029,-

For 3 dage pr. person i dobbeltværelse
bilferie Tyskland
bilferie Kroatien

Sverige

Sverige er uden tvivl et af danskernes top feriemål, hvis man elsker, at være ude i naturen, så er en kør selv ferie igennem Sverige det helt rigtige. Med en masse natur og kultur, har Sverige noget for hele familien. Det er lige meget om man vil nyde naturen, eller bruge hele ferien på museer, så kan man finde det i Sverige. I forhold til Danmark, kan man i Sverige bruge flere timer på, at køre fra det ene sted til det næste, derfor kan det være en god ide at dele landet op i stykker, og tage en bid af gangen. Her er 10 steder i Sverige som man skal se.

1. Drottningholm

Når man har besøgt Drottningholm Slot en gang, så ved man med det samme hvorfor det er blevet udnævnt til et UNESCO World Heritage Site. Slottet som blev bygget i det 17. århundrede, ligner noget der er hevet ud af et eventyr. Slottet er i dag den svenske kongefamilies private bopæl. Slottets store have er også meget populær blandt turister.

Information: http://www.kungahuset.se/royalcourt/visittheroyalpalaces/drottningholmpalace.4.396160511584257f218000368.html Tlf. +46 8 402 62 80

2. Stockholm

Stockholm bliver ofte kaldt for “Nordens Venedig”, da den er bygget op af en række mindre øer. Det er denne blanding af små øer med små gader, som gør byen så populær blandt turister. Den største turistattraktion er uden tvivl Gamla Stan, eller den gamle bydel som stammer fra 1200-tallet, og er en hel bydel med små gader og butikker. En anden must see turistattraktion i Stockholm er Vasa museet, det var meningen at det imponerende slagskib skulle føre den svenske flåde til sin storhed, men desværre sank skibet på sin jomfrurejse i 1628. Museet bliver besøgt af mere end 2 millioner mennesker om året.

Information: http://www.visitstockholm.com/en/ Tlf. +46 (0) 8-508 28 508

3. Göta Kanalen

Göta Kanalen er 190 km lang og blev bygget i det tidlige 19. århundrede. Den blev bygget for at forbinde en masse søer og floder med havet. Kanalen er mellem 7 og 14 meter bred og er cirka 3 meter dyb. I dag er den en af Sveriges største turistattraktioner. Man kan leje en båd og sejle op og ned af kanalen i sit eget tempo.

Information: http://www.gotakanal.se/en/ Tlf. +46 (0)141 20 20 50

4. Ice hotel

Ice Hotel er et hotel som hvert år bliver bygget op af sne og is i Jukkasjärvi i det nordlige Sverige. Hotellet blev åbnet første gang i 1990, og er siden blevet bygget op igen i December hvert år. Alt på hotellet er bygget af is blokke. Hotellet er ikke kun populært blandt nysgerrige turister, men er også en populær destination for par som vil giftes.

Information: http://www.icehotel.com Tlf. +46 980 668 00

5. Marstrand

Marstrand ligger cirka en times kørsel fra Göteborg og er kendt som Sveriges version af Hollywood, det er her de royale og kendte boltre sig. Udover, at være samlingspunkt for de kendte, har øen også en masse andet at byde på, man kan få flere timer til at gå, med at se på alle de forskellige træhuse som alle har nogle fantastiske farver.

Information: http://www.vastsverige.com/en/Marstrand/ Tlf. +46 (0) 303 60087

6. Astrid Lindgrens Verden

For alle som elsker Astrid Lindgrens fortællinger, er Astrid Lindgrens Verden et absolut must visit. Astrid Lindgrens Verden er en eventyrpark hvor børn og voksne i alle aldre, kan boltre sig i de forskellige Astrid Lindgren historiers universer. Parken er bygget op i forskellige tema områder, med alt fra Villa Villekulla, Bullerby til Katholt.

Information: http://www.alv.se/dk Tlf. +46 (0) 492-798 00

7. Gammelstad

Gammelstad Kirkeby er endnu en af Sveriges mange UNESCO World Heritage Sites. Byen er et eksempel på de landsbyer, man tidligere fandt fordelt over hele det nordlige Skandinavien. Byen er bygget op af 424 træhuse som er bygger op omkring en stenkirke fra det 15. århundrede.

Information: http://www.lulea.se/gammelstad Tlf. +46 (0)920-45 70 10

8. Göteborg

Göteborg plejede, at være kendt for, at være den by man sejlede til fra Frederikshavn når man skulle til Sverige. Men byen er over de sidste par år blevet meget populær blandt foodies, eller folk som interessere sig for mad. Göteborg er Sveriges næststørste by, og har flere prisbelønnede restauranter. Göteborg har også noget for dem der elsker forlystelsesparker, Liseberg Parken, har noget for hele familien. Med mere en 40 forskellige attraktioner og forlystelser er man sikker på, at hele familien får en kanon oplevelse.

Information: http://www.goteborg.com/en/ Tlf. +46 31 368 40 00

9. Malmö

Malmö er nok den by i Sverige der er mest kendt blandt danskere. Ikke langt fra byens centrum finder man Øresundsbroen, der forbinder Sverige til Danmark. På Lilla Torg kan man nyde maden på en af de mange små restauranter, som hele året rundt servere alt lige fra traditionelt svensk mad til Sushi. Når man er i Malmö bør man også besøge Malmöhus Slot og Slotsparken, slottet er Nordens ældst bevarede renæssanceslot.

Information: http://www.malmotown.com/da Tlf. +46 40 34 12 00

10. Stockholms skærgård

Stockholms skærgård er en absolut naturperle, med mere end 30.000 øer, er området enestående i hele verden. Man kan komme til skærgården direkte fra Stockholm med en af de kendte  skærgårdsbåd. Man kan også vælge selv, at køre til nogle af de små øer i bil, da det er muligt at komme til flere af øerne med færge. En af de mest kendte skærgårdsbyer er landsbyen Ytterby, som blev verdenskendt for at navngivning ikke færre end fire kemiske elementer (erbium, terbium ytterbium og yttrium).

Information: http://www.visitskargarden.se/en/ Tlf. +46 (0) 8-522 227 22